The Fact About istanbul petek tamiri That No One Is Suggesting

Wiki Article

İstanbul Petek Tamiri ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç kısa sorumuza yanıt vererek two dakika içinde talebini oluştur.

Sizlere hizmet vermek için daima hazırız. Son teknoloji ekipmanlarımız ve uzman personelimiz sayesinde arızalarınızı kısa sürede gideriyoruz.

Istanbul genelinde sihi tesisat tamirat ve tadilat her işi yapmıyoruz sadece mesleğimiz olanı yapıyoruz tesekurler

Kombiciler, gerekli ekipmanlar ile dimension hizmet verirler. Doğalgaz yanıcı ve patlayıcı bir gaz olması sebebi ile koruyucu maske ile çalışılması gerekmektedir, bu sayede ortaya çıkabilecek iş kazaları da engellenmiş olacaktır.

İlgi ve alakasından dolayı ustama teşekkür ederim Tadilatımızı kısa vakitte güzel bir şekilde halletti.

Your browser isn’t supported any more. Update it to find the most effective YouTube experience and our hottest features. Learn more

Bu iki seçenek arasından doğru seçimi yaparak hem doğalgaz faturasından kar edip hem de ısınma ve sıcak su kullanım kalitesini artırabilirsiniz.

Evinizde kullandığınız kombiler arıza kodu oluşturma özelliğine sahiptir. Fakat bu arıza kodları bir uzman tarafından kombinizin beyin kısmına ulaşılarak öğrenilebilir. 

SoğUnited kingdom kış günlerinde şıp şıp şıp damlayan, sızdıran kalorifer tesistatı oldukca can sıkıcı değil mi?

Mobil sistem temizleme makinemiz ile yerden ısıtma sistemlerindeki oluşan yoğun çamurlaşcouldı temizliyoruz. Tüm evdeki boruları tek tek temizliyoruz. Petek temizleme işleminde kullandığımız makineler istanbul petek tamiri ile tüm peteklerdeki kirlilik tamamen bitmiş oluyor.

Bir ingiliz anahtarı alın ve sızıntı yapan borunun bağlantısındaki somunu çıkarın ve boruyu serbest bırakın.

Yakup usta, sagolsun tum islerimi sorunsuz ve saglam bir sekilde yaptı isciligi cok iyiydi kesinlikle tavsiye ederim.

Petek tamiri hakkında detaylı bilgi almak, fiyatlar hakkında fikir sahibi olmak istiyorsanız sizing bir telefon uzakta olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Birde kalorifer petek borusu delindi ile kalorifer peteği su kaçırıyor aynı sorun değildir. Boru delindi ise tamiri %one hundred yapılır. Ancak kalorifer petek deliği için aynı şeyi söyleyemeyiz. Delik kalorifer peteğini tamir etmek, delik radyatör nasıl tamir edilir başlıkları fazlaca sorulmaktadır.

Report this wiki page